Tuuloksessa 14.2.2013 pahoinpidelty 37-vuotias mies kuoli maanantaina 18.2. illalla sairaalassa. Tapausta on sen jälkeen tutkittu henkirikoksena.

Tutkinnassa on ilmennyt, että kolme miestä on pahoinpidellyt uhria kahdessa eri asunnossa useiden tuntien ajan. Uhria on hakattu eri puolille kehoa, häntä on poltettu tupakalla ja hiuksia revitty päästä. Tekotapaa voi luonnehtia erittäin julmaksi.

Teosta epäillyt vangittiin jo maanantaina 18.2. epäiltyinä törkeään pahoinpitelyyn. Lisäselvitysten hankkimiseksi miehet vangittiin syytä epäillä perusteella. Lisäselvitystä on hankittu teknisellä tutkinnalla ja kuulusteluilla.

Tänään 25.2. teosta epäiltyjen vangitsemista jatkettiin todennäköisin syin epäiltyinä henkirikokseen. Vangitut ovat 31, 42 ja 55-vuotiaita hämeenlinnalaismiehiä.

Ensimmäinen tiedote tapahtumasta:

Vammat eivät sopineet portaissa kaatumiseen

Tuuloksessa oli sellaiset alkoholihöyryiset bileet, että naapurit hermostuivat meteliin. Poliisi tarvittiin paikalle äänenvaimentajaksi.

Asunnosta löytyi viisi vahvasti juovuksissa ollutta 30 – 55 -vuotiasta juhlijaa. Yhdellä oli melkoisesti vammoja kasvoissa ja ympäri kehoa. Hän ei pystynyt kertomaan  vammojen syntymisen syytä. Muut kertoivat, että mies oli kaatunut pari tuntia aikaisemmin rappusissa. Tätä tarinaa poliisi ei usko, sillä vammat on selvästi aiheutettu lukuisilla lyönneillä.  Harvoin portaissa kaatumisesta tulee tupakan polttojälkiä jalkoihin. Asunnossa oli myös verta joka puolella ja hiuksiakin oli kummasti irtoillut tuppoina. Mies toimitettiin sairaalaan hoitoa saamaan.

Tapahtumista kirjattiin törkeä pahoinpitely ja asunnosta otettiin kiinni kolme miestä ja yksi nainen. Kuulusteluissa yritetään saada selvyyttä tapahtumiin, kunhan ensin saadaan kuultavat selväksi. Muistikuvat voivat olla melkoisen hataria, kun reilu ryypiskely huonontaa ulkomuistia.

By VictoriaMedia

Victoria Media - Kotimaan Uutiset, Pajamäenkatu 14, 48600 Kotka. Email: kotimaanuutiset@victoriamedia.fi