KANSAINVÄLINEN NAISTENPÄIVÄ 8.3.2013

Naistenpäivän kansainvälisenä teemana on naisiin ja tyttöihin kohdistuvan väkivallan lopettaminen. Joka kolmas nainen maailmassa joutuu väkivallan uhriksi. Yhdessä voimme saada aikaan muutoksen. Muutetaan maailma nyt!

NAISTENPÄIVÄN JUHLA YLIOPISTOLLA

Naistenpäivän juhla Helsingin yliopiston päärakennuksen juhlasalissa (Aleksanterinkatu 5) 8.3. klo 16.00. Puheet: yliopistonlehtori Elina Penttinen ja professori Johanna Niemi. Anna Nykyrin dokumenttifilmi naisiin kohdistuvasta väkivallasta sekä jazzhenkistä musisointia, josta vastaavat berliiniläinen laulajatar Pascal von Wroblewsky ja pianisti Reinmar Henschke.

NAISTENPÄIVÄN ILTA IIRON KANSSA

Musiikin monilahjakkuus Iiro Rantala soittaa ja tarinoi hyväntekeväisyyskonsertissa. Tule nauttimaan ja viihtymään tehden samalla hyvää! Konsertin tuotot ohjataan YK:n tasa-arvojärjestön UN Womenin työhön naisten ja tyttöjen aseman parantamiseksi kehitysmaissa.

8.3. klo 19.00 Musiikkiteatteri Kapsäkki, Hämeentie 68, Helsinki

Liput 20 € + palvelumaksu netistä: http://bit.ly/YhROX7

Lippupisteestä ja R-kioskilta tapahtumanumerolla 104129

By VictoriaMedia

Victoria Media eli Kerttu Vali on Uutisharrastaja, Uutiskissa, Vaikuttaja, Luontoaktivisti, Lukutoukka, Nörtti, Tiedonkerääjä sekä Tutkija.