Muun rikoksen tutkinnan yhteydessä 9.10.2012  poliisi  löysi vastasyntyneen lapsen ruumiin Nurmijärven Klaukkalasta yksityistalosta. Toisen lapsen ruumis löytyi pian lähistöltä maastosta.
 
Tutkimuksissa tapahtuma-ajaksi tarkentui juhannusviikonloppu 2012. Poliisi kuuli rikoksesta epäiltynä kuutta henkilöä. Tutkinnan aikana oli vangittuna  kolme henkilöä. Oikeuslääketieteellisen tutkimuksen ja muun tutkinnan aikana ilmi tulleen perusteella kaksi vastasyntynyttä lasta oli surmattu heti synnytyksen jälkeen. Esitutkinnan perusteella rikoksesta epäiltynä kahteen murhaan ja kahteen hautarauhan rikkomiseen on lasten äiti. Äiti on edelleen tutkintavangittuna.

Äiti on vuonna 1985 syntynyt Viron kansalainen, joka on asunut ja työskennellyt Suomessa muutaman vuoden. Kuulustelut on tehty tulkin välityksellä. Kukaan edes äidin lähipiiristä ei tiennyt tämän raskaudesta.

Poliisi siirtää asian  Kanta-Hämeen syyttäjävirastoon syyteharkintaa varten.


By VictoriaMedia

Victoria Media eli Kerttu Vali on Uutisharrastaja, Uutiskissa, Vaikuttaja, Luontoaktivisti, Lukutoukka, Nörtti, Tiedonkerääjä sekä Tutkija.