Valtatie 22:lla n. klo 09:25 tapahtui linja-auton ja henkilöauton törmäys. Onnettemuudessa menehtyi v. -88 syntynyt Oululainen mies.

Onnettomuus tapahtui VT22:lla Pikkaralan kohdalla.

Oulusta Muhoksen suuntaan matkalla ollut henkilöauto ajautui toistaiseksi tuntemattomasta syystä vastaantulevien kaistalle ja törmäsi Muhokelta Ouluun matkalla olleen linja-auton keulaan. Törmäyksen jälkeen linja-auto ajautui vastaantulijoiden kaistalle ja törmäsi hiljaisella nopeudella ojan penkalle väistöliikkeen tehneen vastantulevan henkilöauton kylkeen.

Linja-auton keulaan törmänneen henkilöauton kuljettaja kuoli välittömästi. Linja-auton kyydissä oli kuljettajan lisäksi neljä matkustajaa joista kolme sai lieviä vammoja, joita he kävivät hoidattamassa terveyskeskuksessa.

Linja-auton kuljettaja ja ojan penkalle väistäneen h-auton kuljettaja eivät loukkaantuneet. Oulun poliisi tutkii onnettomuutta.

By VictoriaMedia

Victoria Media eli Kerttu Vali on Uutisharrastaja, Uutiskissa, Vaikuttaja, Luontoaktivisti, Lukutoukka, Nörtti, Tiedonkerääjä sekä Tutkija.