Makeisneuvos Oy:n maahantuomassa Mistral Juhlamix 400 g -sekoituspussissa on pakkausmerkintävirhe. Pussissa oleva ananaspala sisältää rikkidioksidia E 220, jota ei ole mainittu tuotteen ainesosaluettelossa. Tuote voi olla vaarallinen rikkidioksidille ja sulfiitille allergisille henkilöille. Muille tuote on turvallinen.

Virhe koskee tuote-eriä, joissa on merkintä EAN 6430048090178 ja parasta ennen päiväyksenä 2.1.2014 tai 16.1.2014. Valmistaja harkitsee tuotteiden uudelleenetiketöintiä ja myyntiin palauttamista.

Maahantuoja pyytää rikkidioksidille ja sulfiitille allergisia tuotteen ostajia palauttamaan virheelliset tuotteet ostopaikkaan. Pakkauksesta tulee ilmetä tuotteen päiväys tai eräkoodi. Ostos hyvitetään.

By VictoriaMedia

Victoria Media eli Kerttu Vali on Uutisharrastaja, Uutiskissa, Vaikuttaja, Luontoaktivisti, Lukutoukka, Nörtti, Tiedonkerääjä sekä Tutkija.