Itellan Netpostiin sähköisiä kirjeitä lähettävien yritysten ja yhteisöjen lähettäjäverkosto laajenee jälleen helmikuussa. Globaalin sanomanvälitysyhtiö Liaison Technologies Oy:n kanssa solmittu yhteistyösopimus kasvattaa lähettäjäverkostoa 2 000 uudella yrityksellä, ja nostaa Netpostin lähettäjämäärän 10 000 lähettäjään. Netposti on lähettäjäverkostoltaan alan laajin toimija Suomessa. 

Lähettäjäverkoston piiriin tulevat yritykset edustavat keskisuuria sekä pieniä yrityksiä ja useita eri toimialoja, kuten kuljetusliikkeitä, matkailualan yrityksiä sekä rakennusliikkeitä.

”Lähettäjäverkoston laajeneminen ja Netpostiin vastaanotettavien kirjeiden määrän lisääminen on keskeisimpiä käyttäjiemme toiveita. Yhteistyöllä Liaisonin kanssa pystymme palvelemaan yli 450 000 Netpostin käyttäjää entistä paremmin ja tekemään palvelun yhä houkuttelevammaksi myös uusille käyttäjille”, toteaa Netposti-palvelusta vastaava johtaja Tommi Björklund.

Netpostin käyttäjät voivat vastaanottaa ja arkistoida maksuttomaan palveluun mm. laskuja, palkkalaskelmia, laboratoriotuloksia ja muuta tärkeää asiapostia, joka saapuu vastaanottajalle 1–2 vuorokautta paperista nopeammin.

Liaison Technologies on vuonna 2000 perustettu globaali tiedonhallintaan ja integraatioon erikoistunut yritys, joka palvelee yli 8 000 asiakasyritystä noin 35 maassa.

”Netposti on tervetullut kanava ja tarpeellinen lisä Liaisonin asiakkaille tarjoaman sähköisen viestinnän kokonaisratkaisuun” toteaa Euroopan myynnistä vastaava johtava Mikko Soirola Liaisonilta, ja jatkaa: ”Erityisesti kuluttajaverkkolaskun kasvu tulee jatkumaan vahvana, ja Netpostin avulla Liaison kykenee vastaamaan tähän kehitykseen. Olemme tyytyväisiä Netpostin kanssa solmimastamme yhteistyöstä.”

By VictoriaMedia

Victoria Media eli Kerttu Vali on Uutisharrastaja, Uutiskissa, Vaikuttaja, Luontoaktivisti, Lukutoukka, Nörtti, Tiedonkerääjä sekä Tutkija.