Perjantaina 01.03.2013 illalla n. klo 23.30 aikaan humalainen nuorimies pakeni poliisia Lahden kaupungissa henkilöautolla. Miehen käyttämä ajonopeus nousi paon aikana joillakin katuosuuksilla jopa yli 100km/h. Miehen käyttämä ajoreitti suuntautui mm. Kauppakadulta Vapaudenkadulle ja Vapaudenkadulla hän ajoi yksisuuntaista katuosuutta vastaan. Pako aiheutti useita vaaratilanteita muille ihmisille. Poliisin havaintojen mukaan useat autoilijat joutuivat väistelemään kaahaavaa pakenijaa.  Vapaudenkadulla pakenija koukkasi jalkakäytävän kautta, jolloin jalankulkijat joutuivat vaaratilanteisiin ja hyppimään sivuun.

Saimaankadulla suojatietä ylittäneet jalankulkijat olivat joutuneet vaaraan, kun pakenija oli kaahannut kohti. Jalankulkijat olivat onnekkaasti kerinneet loikkia sivuun. Seponkadun ja Kauppakadun risteyksessä kaahari oli ollut törmätä linja-autoon, mutta linja-auton kuljettaja oli kerinnyt juuri ja juuri väistää.

Poliisi pyytää vaaratilanteisiin joutuneita, että ottaisivat yhteyttä Päijät-Hämeen poliisilaitokselle.

Poliisin vihjepuhelimen numero on 071-8734000

By VictoriaMedia

Victoria Media - Kotimaan Uutiset, Pajamäenkatu 14, 48600 Kotka. Email: kotimaanuutiset@victoriamedia.fi