Kuopiosta anastettiin liikemurron yhteydessä autovuokraamon henkilöauto 1.-2.3 välisenä yönä. Poliisipartio sai autosta havainnon sunnuntaiaamuna Varkaudessa valtatiellä 23. Anastettu auto lähti pakenemaan poliisipartiota itään kohti Heinävettä nopeuden noustessa pahimmillaan yli 150 km tunnissa osaksi jäisellä tiellä.

Pakenija sai kasvatettua etumatkaansa, mutta suistui lopuksi tieltä. Suistumisessa ei ollut muita osallisia eikä siitä tullut henkilövahinkoja. Autosta pakeni kaksi miestä maastoon. Paikalle tullut poliisikoira jäljesti miehiä metsässä ja molemmat miehet saatiin lopuksi kiinni.

Poliisin entuudestaan tuntemat miehet eivät olleet päihtyneitä, mutta heitä epäillään em. tapahtumien lisäksi myös muista rikoksista poliisialueella.

By VictoriaMedia

Victoria Media eli Kerttu Vali on Uutisharrastaja, Uutiskissa, Vaikuttaja, Luontoaktivisti, Lukutoukka, Nörtti, Tiedonkerääjä sekä Tutkija.