Tarkastusvaliokunta tekee valvontakäynnin Jyväskylään 5.-6.3.2013. Matkan pääaiheena ovat rakennusten kosteus- ja homeongelmat. Valiokunta perehtyy Keski-Suomen keskussairaalassa, Jyväskylän yliopistossa, kaupungin rakennuksissa ja Jyväskylän ammattikorkeakoulussa ilmenneiden kosteus- ja homeongelmien syihin, vaikutuksiin ja korjaustoimiin sekä muihin ajankohtaisiin asioihin.
Käynti liittyy tarkastusvaliokunnassa parhaillaan työn alla olevaan asiaan koskien rakennusten kosteus- ja homeongelmia.  Valiokunnan tilaama tutkimus rakennusten kosteus- ja homeongelmista valmistui viime vuoden lokakuussa.  Tämän jälkeen valiokunta on kuullut 80 asiantuntijaa sekä saanut 150 kirjallista lausuntoa asiasta. Valiokunta valmistelee huhtikuun loppuun mennessä aiheesta mietinnön eduskunnan täysistuntoon.
Tarkastusvaliokunnasta matkalle osallistuvat valiokunnan puheenjohtaja Tuija Brax (vihr), jäsenet Sirkka-Liisa Anttila (kesk), Susanna Huovinen (sd), Olli Immonen (ps), Pirkko Ruohonen-Lerner (ps), Kari Tolvanen (kok), Anu Urpalainen (kok), Erkki Virtanen (vas) sekä varajäsen Kauko Tuupainen (ps)
Valiokunnan tilaama rakennusten kosteus- ja homevauriot – tutkimusraportti (2012) on luettavissa osoitteessa www.eduskunta.fi/trv

By VictoriaMedia

Victoria Media eli Kerttu Vali on Uutisharrastaja, Uutiskissa, Vaikuttaja, Luontoaktivisti, Lukutoukka, Nörtti, Tiedonkerääjä sekä Tutkija.