Ajorataa hiekoittanut kuorma-auto ja vastakkaisesta suunnasta tullut henkilöauto törmäsivät Pelonniemi -nimisellä tieosalla Kuopion itäisellä maaseudulla. Kuorma-auton kulkusuunnasta vasemmalle kaartuvassa mutkassa henkilöauto oli tullut ja suistunut jäisellä tienpinnalla kuorma-autoa päin. Henkilöauto oli jättänyt jarrutuksen tuntemattomasta syystä viime tippaan. Autot törmänneet keula edellä toisiinsa ja törmäyksen jälkeen kulkeneet kuorma-auton kulkusuuntaan jonkin matkaa suistuen ojaan tien vasemmalle puolelle.

Henkilöauton kuljettaja vuonna 1987 syntynyt nainen loukkaantui vakavasti ja kuljetettiin Kuopion yliopistolliseen sairaalaan hoitoon. Kuorma-auton vuonna 1981 syntynyt mies ei loukkaantunut törmäyksessä.

By VictoriaMedia

Victoria Media eli Kerttu Vali on Uutisharrastaja, Uutiskissa, Vaikuttaja, Luontoaktivisti, Lukutoukka, Nörtti, Tiedonkerääjä sekä Tutkija.