Maanantaina klo 11.24 Juuantiellä Haavikonmäen kohdalla postiautoa kuljettanut 49-vuotias mies oli aikeissa lähteä ohittamaan edellään ajanutta 77-vuotiaan miehen kuljettamaa mopoautoa. Postiauton kuljettajan kertoman mukaan mopoauto alkoi tehdä samalla hetkellä U-käännöstä. Postiauton kuljettaja kertoi yrittäneensä estää törmäyksen jarruttaen ja väistäen oikealle siinä kuitenkaan onnistumatta ja törmäsi kuljettamansa postiauton vasemmalla etukulmalla mopoauton vasempaan takakulmaan.

Mopoauton kuljettaja loukkasi kolarissa päätään ja hänet toimitettiin terveyskeskukseen tarkastettavaksi. Mopoauto vaurioitui pahoin takaosastaan. Postiauton keula vaurioitui etukulmastaan. Tapausta tutkitaan liikenneturvallisuuden vaarantamisena sekä kulkuneuvon kuljettamisena oikeudetta, koska mopoauton kuljettajalla ei ollut mopoauton kuljettamiseen oikeuttavaa ajo-oikeutta.

By VictoriaMedia

Victoria Media eli Kerttu Vali on Uutisharrastaja, Uutiskissa, Vaikuttaja, Luontoaktivisti, Lukutoukka, Nörtti, Tiedonkerääjä sekä Tutkija.