Helsingin pelastuslaitoksen yksiköt on hälytetty klo 16:00-18:00 välisenä aikana viiteen eri liikenneonnettomuuteen. Onnettomuudet ovat tapahtuneet Itäväylällä, Kehä I:llä ja Porvoon-tiellä.

Itäväylän kahdesta onnettomuudesta kuljetettiin sairaalaan kolme henkilöä, muissa onnettomuuksissa ei ole ollut loukkaantuneita. Suurimman liikennehäiriön aiheuttama onnettomuus oli Porvoontien rampissa Helsinkiin päin. Siellä rekka meni poikittain niin, että dieseliä valui tielle ja rekan suoristaminen vaati kahta hinausautoa sekä loka-autoa.

Porvoonväylän rampin yksi kaista ollaan avaamassa liikenteelle. Itäväylän onnettomuuksien aikaan pelastuslaitosta työllisti tahallisesti sytytetty roskakontin palo, joka paloi Itäkeskuksessa Hansasillan alla.

By VictoriaMedia

Victoria Media eli Kerttu Vali on Uutisharrastaja, Uutiskissa, Vaikuttaja, Luontoaktivisti, Lukutoukka, Nörtti, Tiedonkerääjä sekä Tutkija.