Pakettiautomaatti sijaitsee S-market Valkeakosken yhteydessä osoitteessa Valtakatu 11.

Itella avaa kevättalvella 14 uutta pakettiautomaattia Pirkanmaalla. Koko maassa avataan vuoden 2013 aikana 175 uutta Postin pakettiautomaattia. Avausten myötä Postilla on maan laajin noutopisteverkosto verkkokaupan ostoksille. Pakettiautomaatit ja noutopisteet ovat vaihtoehtoinen palvelu täyden palvelun postien rinnalla.

Pakettiautomaatit ovat osa Postin kattavaa palvelupisteverkoston laajenemissuunnitelmaa. Postin palvelupisteverkostoon kuuluu automaattien lisäksi täyden palvelun posteja, noutopisteitä, postimerkkien jälleenmyyntipisteitä ja kirjelaatikoita sekä yrityspalvelupisteitä, kotiinkuljetuspalveluita sekä sähköinen postilaatikko Netposti.

– Laajan palvelupisteverkoston avulla palvelemme asiakkaitamme parhaiten ja lisäämme kuluttajien valinnanvaraa asiointipaikkansa suhteen. Haluamme tehdä pakettien vastaanottamisen kuluttajille mahdollisimman helpoksi ja sitä kautta tukea verkkokaupan kehitystä. Tätä kehitystä tukee myös Paketinohjaus-palvelumme, jonka avulla asiakas voi ohjata verkkokaupasta tilaamansa paketit mihin tahansa postin palvelupisteeseen, kertoo Itella Postin Pakettipalveluiden liiketoimintajohtaja Tommi Sunikka.

– Postin pakettiautomaatit ovat saaneet kuluttajilta innostuneen vastaanoton. Automaattiverkosto kattaa koko maan ja käyttäjät kiittävät automaatteja etenkin nopeudesta ja helppokäyttöisyydestä.

Postin pakettiautomaatti toimii siten, että tilatessaan verkkokaupasta ostoksia, asiakas voi valita pakettinsa noutopaikaksi itselleen sopivimmin sijaitsevan pakettiautomaatin. Kun paketti on valmis noudettavaksi, saa asiakas matkapuhelimeensa lokerokoodin sisältävän tekstiviestin. Koodi näppäillään pakettiautomaatilla ja lähetyksen saa lokerosta sen avautuessa. Pakettiautomaatilta voi myös lähettää paketin toiseen automaattiin tai mihin tahansa Postiin Suomessa, sekä maksaa ja palauttaa lähetyksiä.

www.posti.fi

Itella Posti Oy huolehtii postipalveluista kaikkialla Suomessa vastaten kirjeiden, lehtien ja suoramarkkinointilähetysten jakeluista, paketti- ja pikakuljetuspalveluista, Netpostista sekä Postin myymälöistä ja myyntipisteistä. Itella Posti Oy kuuluu Itella Viestinvälitys -liiketoimintaryhmään, jonka liikevaihto vuonna 2012 oli 1 168 miljoonaa euroa ja henkilöstömäärä 17 800. Itella Viestinvälitys on osa Itella-konsernia. www.itella.fi

By VictoriaMedia

Victoria Media eli Kerttu Vali on Uutisharrastaja, Uutiskissa, Vaikuttaja, Luontoaktivisti, Lukutoukka, Nörtti, Tiedonkerääjä sekä Tutkija.