Länsi- ja Sisä-Suomen aluehallintovirasto pyytää selvitystä Keski-Suomen sairaanhoitopiiriltä viime viikonloppuna tapahtuneesta poikavauvojen vaihtumisesta. Selvitystä on pyydetty  muun muassa siitä, kuinka vahinko on päässyt tapahtumaan, mitkä asiat ovat myötävaikuttaneet tapahtuneeseen ja mitkä ovat ne jatkotoimenpiteet, jolla estetään vastaavan vahingon uusiutuminen vastasyntyneiden osastolla.

Länsi- ja Sisä-Suomen aluehallintovirasto haluaa valvonnan käynnistämisellä varmistaa, että Keski-Suomen keskussairaala käy läpi tapahtuneen prosessin ja varmistaa jatkossa omavalvonnan aukottomuuden. Selvityspyyntöön vastaus tulee antaa aluehallintovirastolle 5.4.2013 mennessä.

By VictoriaMedia

Victoria Media eli Kerttu Vali on Uutisharrastaja, Uutiskissa, Vaikuttaja, Luontoaktivisti, Lukutoukka, Nörtti, Tiedonkerääjä sekä Tutkija.