Suomen historian ensimmäinen kansalaisaloite, Turkistarhaton Suomi, luovutettiin tänään eduskuntakäsittelyyn. Juhlavassa tilaisuudessa ääneen pääsivät niin Animalian kuin muidenkin kansalaisjärjestöjen edustajat. Aloitetta vastaanottivat eduskuntaryhmien edustajat sekä eduskunnan puhemies.

Tänään on aihetta pieneen juhlaan, mutta arkinen aherrus jatkuu jo huomenna. Nyt pallo turkistarhauksen tulevaisuuden suhteen on siirtynyt eduskuntaan: kansanedustajat päättävät miljoonien turkiseläinten tulevaisuudesta vielä tämän kevään aikana.

Nyt on oikea aika ottaa yhteyttä kansanedustajiin, ja kertoa heille näkemyksiä turkistarhauksesta. Nyt on aika näkyä ja kuulua mielipidekirjoituspalstoilla, blogeissa ja sosiaalisessa mediassa. Nyt on aika ottaa askeleita kohti turkistarhatonta Suomea.

Kuvia ja tunnelmia tämänpäiväisestä julkistustilaisuudesta löytyy Animalian blogista: http://nasuvastisanottu.com/2013/03/05/kansalaisaloite-luovutettiin-eduskuntaan/
www.animalia.fi

 

By VictoriaMedia

Victoria Media eli Kerttu Vali on Uutisharrastaja, Uutiskissa, Vaikuttaja, Luontoaktivisti, Lukutoukka, Nörtti, Tiedonkerääjä sekä Tutkija.