Varsinais-Suomen ja Satakunnan alueella on 1.3.2013 jälkeen tapahtunut lähes 20 omakotitalomurtoa joissa on anastettu elektroniikkaan ja koruja ja joiden tekijöiksi on syytä epäillä Liettualaisia ammattirikollisia.

Murtoja tapahtui mm. 1.-3.3 välillä Raumalla useita,  Kankaanpäässä, Akaalla ja Porissa yksittäisiä sekä 3.-6.3 välillä Turussa ja Kaarinassa useita eri omakotialueilla.

Tekijät ovat liikkuneet ainakin tummansinisellä Volkswagen Touran tila- autolla, joka on Liettuan rekisterikilvissä GAH931.

Toistaiseksi viimeinen havainto tekijöistä on Kaarinan kesämäestä tänään 6.3.2013 kello 10.40 aikaan ja auton liikkeistä viime päivien aikana jotain tietäviä pyydetään ottamaan yhteyttä lähimpään poliisiin.

Autolla liikkuu 2-5 ulkomaalaista miestä jotka saattavat liikkua tällä hetkellä missä tahansa Etelä-Suomessa.

Poliisi pyytää yleisön apua ja kaikkien mahdollisten asiaan liittyvien havaintojen ilmoittamista lähimmälle poliisille koskien myös muita kuin em. ajoneuvoa ja siihen liittyviä henkilöitä.

By VictoriaMedia

Victoria Media eli Kerttu Vali on Uutisharrastaja, Uutiskissa, Vaikuttaja, Luontoaktivisti, Lukutoukka, Nörtti, Tiedonkerääjä sekä Tutkija.