Oulussa Pohjantiellä tapahtui lyhyen ajan sisällä useita ketjukolareita. Onnettomuudessa oli mukana kaikkiaan 30 – 40 eri ajoneuvoa. Kymmeniä ajoneuvoja vaurioitui käyttökelvottomaksi. Onnettomuudet keskittyivät lähinnä etelään menevälle ajokaistalle.

Yhdessä etelään menevällä ajokaistalla sattuneessa kolarisumassa menehtyi Kokkolasta kotoisin ole v. 1939 syntynyt nainen.

Ketjukolareissa loukkaantui toistakymmentä henkilöä saatuaan onnettomuuden seurauksena erilaisia vammoja. Yksi loukkaantunut on edelleen sairaalahoidossa, muut ovat päässeet ensiavun tai lyhyen tarkkailujakson jälkeen kotihoitoon.  

Pohjantien etelään menevä ajokaista oli suljettuna klo 14:30 – 18:00 välisen ajan.  

Oulun poliisi jatkaa onnettomuuden selvittämistä.

By VictoriaMedia

Victoria Media eli Kerttu Vali on Uutisharrastaja, Uutiskissa, Vaikuttaja, Luontoaktivisti, Lukutoukka, Nörtti, Tiedonkerääjä sekä Tutkija.