Torstaiaamuna vähän ennen kello kymmentä tapahtui Iin Olhavassa liikenneonnettomuus, jossa osallisina oli kaksi yhdistelmäajoneuvoa.

Nelostiellä oli Kemin suunnasta etelään päin matkalla kaksi rekka-autoa peräkkäin. Ensimmäisenä ajaneen auton kuljettaja hiljensi vauhtiaan tarkoituksenaan kääntyä kulkusuunnassaan vasemmalle, Oijärventielle. Takana tulleen auton kuljettaja ei saanut ajoneuvoaan pysäytettyä ajoissa ja auto törmäsi kääntymässä olleen rekan perään.

Etummaisen, ilman lastia olleen auton perävaunu luisui ojaan, mutta vetoauto pysyi tiellä. Myös jälkimmäinen, kappaletavaralastissa ollut rekka pysyi tiellä. Autot siirrettiin mahdollisimman pian sivuun ajoradalta, mutta sitä ennen onnettomuus haittasi puolisen tuntia nelostien liikennettä.

Henkilövahinkoja tapahtuman yhteydessä ei aiheutunut. Ajoneuvot vaurioituivat vain lievästi ja kumpikin pystyi jatkamaan matkaa omalla konevoimalla. Takana tulleen rekan kuljettajalle annettiin tapahtumapaikalla rangaistusvaatimus (sakko) riittävän turvavälin pitämättä jättämisestä.

By VictoriaMedia

Victoria Media eli Kerttu Vali on Uutisharrastaja, Uutiskissa, Vaikuttaja, Luontoaktivisti, Lukutoukka, Nörtti, Tiedonkerääjä sekä Tutkija.