Keskiviikkona 6.3.2013 Tampereella, Annalan koulun lähellä, Ojanvainionkadun ja Juvankadun risteyksessä 10-vuotias poika oli ylittänyt koiransa kanssa korotettua suojatietä klo 12.15. Suojatien eteen oli pysähtynyt sininen auto, jonka kuljettaja oli viittoillut pojalle että tämä saa lähteä ylittämään suojatietä. Kun poika oli päässyt koiransa kanssa suojatielle, kuljettaja oli kiihdyttänyt autonsa liikkeelle. Poika oli kuitenkin ehtinyt väistää autoa.

Risteysalueella oli ollut tapahtuma-aikaan myös muuta liikennettä. Tapahtumien tarkemman kulun selvittämiseksi poliisi pyytää silminnäkijöitä ottamaan yhteyttä Tampereen poliisipäivystykseen (p. 07187 45800) tai sähköpostitse osoitteeseen rikosvihjeet.pirkanmaa(ät)poliisi.fi. Sähköposti tulee otsikoida ‘Annalan suojatie’.

By VictoriaMedia

Victoria Media eli Kerttu Vali on Uutisharrastaja, Uutiskissa, Vaikuttaja, Luontoaktivisti, Lukutoukka, Nörtti, Tiedonkerääjä sekä Tutkija.