Tänään 8.3.2013 löytyi Peijaksen sairaalan alla sijaitsevasta huoltotunnelista vainaja. Vainajan löysi sairaalavartija, joka oli tunnelissa tarkastuskäynnillä. Paikka on pelkästään huoltotoimenpiteitä varten tarkoitettu tila, jossa liikutaan ainoastaan tarvittaessa.
Vainajana löytynyt henkilö on ollut kateissa noin kuukauden ajan, katoamisesta on tehty ilmoitus poliisille muutama viikko sitten. Hän ei ole ollut sairaalassa sisään kirjattuna potilaana, löydettäessä hänellä oli yllään ulkovaatetus.

Asiassa ei epäillä rikosta vaan poliisilla asiaa tutkitaan kuolemansyyn tutkintana. Kuolemansyyn selvittämiseen liittyvät asiat ovat salassa pidettäviä, joten asiassa ei tulla tiedottamaan enempää.

By VictoriaMedia

Victoria Media eli Kerttu Vali on Uutisharrastaja, Uutiskissa, Vaikuttaja, Luontoaktivisti, Lukutoukka, Nörtti, Tiedonkerääjä sekä Tutkija.