Ennen kello viittä perjantai-iltapäivänä tapahtui Kiimingissä liikenneonnettomuus, jossa linja-auto kaatoi liikennevalo-opasteen ja kolhi kahta henkilöautoa.

Kuusamon suunnasta kohti Oulua matkanneen linja-auton kuljettaja ei saanut Kiimingin keskustan kohdalla Haukiputaantien risteyksessä ajoneuvoaan pysäytettyä ennen risteystä. Tällöin linja-auto osui Haukiputaantietä Haukiputaalta päin tulleen henkilöauton kylkeen. Sen jälkeen linja-auto luisui liukkaalla tiellä poikittain ja kaatoi liikennevalopylvään sekä osui Oulusta päin tulleen henkilöauton keulaan. Valopylväs kaatui kolmannen henkilöauton päälle, joka myös vaurioitui.

Linja-autossa oli 50 matkustajaa, jotka selvisivät tapahtumassa säikähdyksellä – samoin kuin kaikki kuljettajatkin. Onnettomuus haittasi lyhyen aikaa Kuusamontien liikennettä Kiimingin kohdalla. Poliisi tutkii tapahtunutta liikenneturvallisuuden vaarantamisena.

By VictoriaMedia

Victoria Media eli Kerttu Vali on Uutisharrastaja, Uutiskissa, Vaikuttaja, Luontoaktivisti, Lukutoukka, Nörtti, Tiedonkerääjä sekä Tutkija.