Poliisi on jatkanut rikostutkintaa Espoossa 8.3.2013 klo 11.40 Ahventie 4:ssä sijaitsevan toimistokiinteistöön kohdistuneen vahingonteon ja työntekijään kohdistuneen pahoinpitelyn osalta. Tutkinnan tässä vaiheessa on selvinnyt, että Ahventiellä on nähty ainakin neljän henkilön ryhmä, josta osa käy kiinteistössä. Teon jälkeen nelikko juoksee Ahventietä Ahvenkujan suuntaan. Vaatetuksena yhdellä on valkoinen takki, jossa tummat pystyraidat hihoissa ja kahdella punaiset takit.

Poliisi pyytää havaintoja edellä kuvatuista henkilöistä ja näistä ilmoittamaan Länsi-Uudenmaan poliisilaitoksen väkivaltarikosyksikköön puh. 0718738330 tai sähköpostiosoitteeseen: vihjeet.espoo@poliisi.fi

By VictoriaMedia

Victoria Media eli Kerttu Vali on Uutisharrastaja, Uutiskissa, Vaikuttaja, Luontoaktivisti, Lukutoukka, Nörtti, Tiedonkerääjä sekä Tutkija.