Kokoomuksen kansanedustaja Harri Jaskari

Maanantaina kokoontunut Pirkanmaan liiton maakuntavaltuusto valitsi maakuntahallituksen jäsenet ja varajäsenet sekä tarkastuslautakunnan jäsenet ja varajäsenet. Lisäksi kokouksessa sinetöitiin maakuntahallituksen, maakuntavaltuuston ja tarkastuslautakunnan puheenjohtajien valinta.

Maakuntavaltuusto määräsi maakuntahallituksen puheenjohtajan tehtäviin Harri Jaskarin (kok.) Tampereelta, maakuntavaltuuston puheenjohtajaksi Pekka Salmen (sd.) Tampereelta ja tarkastuslautakunnan puheenjohtajaksi Seppo Salmisen (sd.) Tampereelta.

Maakuntavaltuusto hyväksyi  Pirkanmaan liiton tilinpäätöksen vuodelta 2012 sekä tarkastuslautakunnan arviointikertomuksen ja myönsi vastuuvapauden liiton hallintoa ja taloutta hoitaneille toimielinten jäsenille ja tehtäväalueiden johtaville viranhaltijoille tilikaudelta 1.1.–31.12.2012.

By VictoriaMedia

Victoria Media - Kotimaan Uutiset, Pajamäenkatu 14, 48600 Kotka. Email: kotimaanuutiset@victoriamedia.fi