Maa- ja metsätalousministeri Jari Koskinen, Kuvaaja: STT-lehtikuva/valtioneuvoston kanslia

Maa- ja metsätalousministeri Jari Koskinen vierailee Puolassa keskiviikkona 13.3.2013. Vierailun yhteydessä ministeri Koskinen tapaa puolalaisen kollegansa, maatalous- ja maaseudun kehittämisministeri Stanislaw Kalemban.

Ministereiden välisissä keskusteluissa Varsovassa ovat esillä EU:n yhteisen maatalouspolitiikan uudistus, sianlihasektorin tilanne, villieläinten maataloustuotannolle aiheuttamat vahingot ja biomassan kestävyyskriteerit.

Ministeritapaamisen lisäksi vierailuohjelmaan kuuluu mm. tutustuminen puolalaiseen maitotilaan. Takaisin Suomeen ministeri Koskinen palaa keskiviikkoiltana.

By VictoriaMedia

Victoria Media eli Kerttu Vali on Uutisharrastaja, Uutiskissa, Vaikuttaja, Luontoaktivisti, Lukutoukka, Nörtti, Tiedonkerääjä sekä Tutkija.