Kazakstanin ympäristönsuojeluministeri Nurlan Kapparov

Kazakstanin ympäristönsuojeluministeri Nurlan Kapparov vierailee Suomessa 13.-14. maaliskuuta. Vierailun yhteydessä järjestetään vihreää teknologiaa käsittelevä konferenssi, jossa esitellään ympäristöystävällisiä ja energiaa säästäviä suomalaisia ratkaisuja.

Ministeri Kapparov vierailee myös suomalaisissa yrityksissä ja tutustuu esimerkiksi vesialan osaamiseen.

Ministeri tapaa Helsingissä eurooppa- ja ulkomaankauppaministeri Alexander Stubbin, joka on Suomen ja Kazakstanin hallituksen välisen kaupallis-taloudellisen yhteistyökomitean Suomen puheenjohtaja. Ministeri Kapparov on komitean Kazakstanin puheenjohtaja.

Kapparov tapaa vierailullaan myös ympäristöministeri Ville Niinistön sekä tasavallan presidentin kanslian kansliapäällikön Teemu Tannerin.

By VictoriaMedia

Victoria Media eli Kerttu Vali on Uutisharrastaja, Uutiskissa, Vaikuttaja, Luontoaktivisti, Lukutoukka, Nörtti, Tiedonkerääjä sekä Tutkija.