Hansel Oy kilpailutti valtionhallinnon käännös- ja tulkkauspalvelut vuosille 2013-2016. Semantix Finland Oy valittiin yhdeksi toimittajaksi sekä käännös- että tulkkauspalvelujen kaikille osa-alueille.

Tulkkauspalvelujen puitejärjestelykilpailutus oli jaettu maantieteellisesti kuuteen osa alueeseen. Käännöspalvelujen puitejärjestelykilpailutus oli jaettu kielittäin ruotsin, englannin, venäjän ja muiden kielten osa-alueiksi. Semantix valittiin yhdeksi puitesopimustoimittajaksi kaikille osa-alueille. Puitejärjestelyt astuivat voimaan 1.1.2013

– Semantix on toimittanut käännös-ja tulkkauspalveluja Suomen valtionhallinnolle ja muille viranomaisille jo lähes 25 vuoden ajan. Tämän vankan kokemuksen ansiosta pystymme palvelemaan kaikkia valtionhallinnon toimijoita laadukkaasti ja varmasti, ja tarjoamme kullekin asiakkaalle hänen erityisalansa ja -tarpeidensa mukaista kielipalvelua” sanooTarja Salonen, Semantix Finland Oy:n toimitusjohtaja.

Hansel Oy on valtion yhteishankintayksikkö, joka kilpailuttaa ja ylläpitää palveluita ja tuotteita koskevia puitejärjestelyjä valtion hankintayksiköille. Hansel on voittoa tavoittelematon yhtiö.

Semantix on Pohjoismaiden johtava kielipalveluyritys. Semantix tarjoaa käännös-, kielentarkistus-, tulkkaus- ja koulutuspalveluja. Semantixilla on 6 500 kääntäjän, tulkin ja kielikonsultin verkosto, ja se tarjoaa kielipalveluja kaiken maailman kielillä. Semantixilla on neljä toimipistettä Suomessa, kuusi Ruotsissa ja kolme Norjassa. Semantixin omistaa Litorina.

By VictoriaMedia

Victoria Media eli Kerttu Vali on Uutisharrastaja, Uutiskissa, Vaikuttaja, Luontoaktivisti, Lukutoukka, Nörtti, Tiedonkerääjä sekä Tutkija.