Keskiviikkona iltapäivällä hieman alle 30 vuotiaan lahtelaismiehen epäillään anastaneen n.100 euron arvoiset kengät Lahden keskustassa sijaitsevasta myymälästä. Mies oli mennyt myymälään ja laittanut uudet kengät jalkaansa jättäen ”vaihdossa” vanhat puhkikuluneet tilalle. Vaihdon jälkeen mies poistui myymälästä maksamatta uusia kenkiä. Hänet otettiin kiinni mymälän ulkopuolelta. Mies kuljetettiin poliisilaitokselle, jossa hän kertoi poliisille väärät henkilötiedot itsestään. Lopulta oikeatkin tiedot löytyivät. Miestä epäillään näpistyksestä (8:s kerta vuoden aikana) ja väärän henkilötiedon antamisesta. Kengätkin saatiin takaisin, mutta ne eivät olleet enää myyntikuntoiset.

By VictoriaMedia

Victoria Media eli Kerttu Vali on Uutisharrastaja, Uutiskissa, Vaikuttaja, Luontoaktivisti, Lukutoukka, Nörtti, Tiedonkerääjä sekä Tutkija.