Poliisi varoittaa ihmisiä ulkomaalaisesta yrityksestä, joka kauppaa ihonhoitotuotteita erittäin edulliseen hintaan. Postikuluja vastaan yritys lähettää tuotteita postissa, tämän jälkeen on luottokorttia veloitettu 70-90 euron kuukausimaksulla. Tuotteita on harvoin toimitettu ja toimitettujen tuotteiden palauttaminen voi osoittautua mahdottomaksi. Yritys on mainostanut tuotteitaan mm. Facebookissa. Suomen poliisi on vastaanottanut viitisenkymmentä ilmoitusta yrityksestä ja myös Pohjanmaalla on tehty ilmoituksia.

Poliisi kehottaa nettiostoksia tekeviä olemaan varovaisia ja tarkistamaan mistä tavarat ostetaan ja samalla tarkistamaan toimitusehdot. Tuntemattomat ulkomaalaiset yritykset, jotka myyvät tuotteita pilkkahintaan tai jakavat tuotteita ilmaiseksi, pitäisi saada kuluttajien varoituskellot soimaan.

By VictoriaMedia

Victoria Media eli Kerttu Vali on Uutisharrastaja, Uutiskissa, Vaikuttaja, Luontoaktivisti, Lukutoukka, Nörtti, Tiedonkerääjä sekä Tutkija.