Poliisille tehtiin katoamisilmoitus alzheimerin -tautia sairastavasta 61 -vuotiaasta naisesta Ivalossa. Kadonnut henkilö on ivalolainen Tarja-Leena Heinänen.

Hänen tiedetään lähteneen hiihtämään perjantaina 15.3. noin klo 12:00 aikaan, eikä hänen liikkeistään tämän jälkeen ole vielä mitään tietoa.

Heinäsellä on tapana hiihdellä lähistöllä Mukkavuopajan jäällä.  Heinäsen tuntomerkit: Pituus n. 160 cm, hieman tukevahko, keskiruskeat olkapäille ulottuvat hiukset, silmälasit.   Yllä pääväriltään valkoinen takki, jossa sinistä kuviointia/ raitaa. Tumman siniset tuulihousut ja valkoinen päähine.

Heinänen on hyväkuntoinen ja hiihtää sekä perinteisellä tavalla, että luistellen. Poliisi on käynnistänyt etsinnät tänään klo 15:00 ja pyytää tietoja kadonneesta Tarja-Leena Heinäsestä numeroon 040 5770847.

By VictoriaMedia

Victoria Media eli Kerttu Vali on Uutisharrastaja, Uutiskissa, Vaikuttaja, Luontoaktivisti, Lukutoukka, Nörtti, Tiedonkerääjä sekä Tutkija.