Värikkääksi povattu formulakausi on entistä värikkäämpi myös urheilupelaamisen näkökulmasta. Veikkaus tarjoaa lisäjännitystä kotikatsomoihin eri vaikeustasojen peliuutuuksilla.

MiniVakiossa veikataan kahdeksan kuskiparin paremmuutta. Kysymys on: Kumpi sijoittuu paremmin? Merkki on risti, jos kuljettajista molemmat jäävät ilman tulosta tai hylätään. Ensimmäisessä MiniVakiossa ovat vastakkain suomalaisittain kiinnostavimpina pareina Räikkönen-Hamilton ja Bottas-Gutierrez.

Vetotarjottimelle on katettu aika-ajon ja kisan tärkeimmät kysymykset kuten kuka voittaa kisan ja ketkä nousevat palkintokorokkeelle. MiniVakion tapaan täysin uutta on se, että veikkaajat pääsevät arvuuttelemaan Päivän Parissa nyt myös sitä, kuka kuljettajista kurvaa ensiksi varikolle ja kuka kellottaa nopeimman kierrosajan.

Ennen sunnuntaina käynnistyvän kauden alkua ehtii pistää panoksensa myös sille, kuka kauden jälkeen kruunataan maailmanmestariksi Sao Paolossa marraskuun 24. ajettavan päätöskisan jälkeen.

Lue myös Veikkauksen Sami Sundströmin näkemykset ensi kaudesta.

F1:n maailmanmestari
Voittajaveto 6
Peliaika päättyy sunnuntaina klo 07.55

F1-MiniVakio 6, Melbourne
1. Räikkönen–Hamilton
2. Vettel–Button
3. Alonso–Webber
4. Rosberg–Massa
5- Grosjean–Perez
6- Di Resta–Sutil
7. Hülkenber–Maldonad
8. Bottas-Gutierrez
Peliaika päättyy sunnuntaina klo 07.55

By VictoriaMedia

Victoria Media eli Kerttu Vali on Uutisharrastaja, Uutiskissa, Vaikuttaja, Luontoaktivisti, Lukutoukka, Nörtti, Tiedonkerääjä sekä Tutkija.