Perussuomalaisten kansanedustaja, puolustusvaliokunnan puheenjohtaja Jussi Niinistö puhuu tänään lauantaina Keravalla mm. seuraavaa:

ASETUN EHDOLLE VARAPUHEENJOHTAJAKSI

Perussuomalaisten puoluekokous pidetään Joensuussa kesäkuun lopulla. Lupasin tammikuussa harkita asettumista ehdolle ensimmäiseksi varapuheenjohtajaksi saatuani kannatusta MTV3:n uutisten kyselyssä, joka tehtiin puolueaktiiveillemme kautta maan. Kyselyssä pyydettiin nimeämään sopivin haastaja puolueen pitkäaikaiselle puheenjohtajalle Timo Soinille, mutta en ole häntä haastamassa. Päinvastoin.

Harkittuani asiaa olen päättänyt asettua ehdolle Perussuomalaisten ensimmäiseksi varapuheenjohtajaksi. Haluan osaltani tukea puheenjohtaja Timo Soinia ja hänen johdonmukaista Suomen ja suomalaisten etua puoltavaa linjaansa sekä kehittää perussuomalaista kansanliikettä.

Ensi vuonna ovat EU-vaalit, jotka ovat esitaistelu vuoden 2015 eduskuntavaaleille – ellei tule ennenaikaisia hajotusvaaleja. Joka tapauksessa haastamme Kokoomuksen kilpaan Suomen suurimman puolueen asemasta. Esitämme vaihtoehdon hallitukselle, etenkin turmiolliselle EU-tukipakettipolitiikalle. Eduskuntavaalien jälkeen pyrimme muodostamaan hallituksen ilman liittovaltiokiihkoilijoita.

By VictoriaMedia

Victoria Media eli Kerttu Vali on Uutisharrastaja, Uutiskissa, Vaikuttaja, Luontoaktivisti, Lukutoukka, Nörtti, Tiedonkerääjä sekä Tutkija.