Henkilöauton etupenkillä matkustajana ollut kotkalainen 1948 syntynyt nainen menehtyi liikenneonnettomuudessa, mikä tapahtui lauantaina 16.03.2013 klo 18.56 Valtatie kuuden ja  Mikkelintien rampissa, Selkäharjun risteyksessä.

Henkilöautoa kuljetti 1979 syntynyt kotkalainen mies, jonka epäillään jättäneen noudattamatta väistämisvelvollisuutensa risteyksessä, ajaen Mikkelin suunnasta tulleen linja-auton eteen. Henkilöauton kuljettaja loukkaantui, mutta hänen vammoista ei vielä ole tarkempaa tietoa.

Linja-auton kuljettaja ja osa matkustajista loukkantui lievästi. Alkoholilla ei epäillä olevan osuutta onnettomuuteen. Etelä-Karjalan poliisi tutkii tapausta liikenneturvallisuuden vaarantamisena ja kuolemantuottamuksena.

By VictoriaMedia

Victoria Media eli Kerttu Vali on Uutisharrastaja, Uutiskissa, Vaikuttaja, Luontoaktivisti, Lukutoukka, Nörtti, Tiedonkerääjä sekä Tutkija.