Fazer Makeiset on ilmoittanut, että sen Wienernougat-konvehdit saattavat sisältää pieniä määriä maitoa. Asiasta ei ole merkintää pakkausmerkinnöissä. Tuote voi olla vaarallinen maitoallergisille henkilöille. Muille tuote on turvallinen. Valmistajalta saatujen tietojen mukaan kyseessä on ristikontaminaatio; osa tuotteesta on valmistettu samassa sekoittimessa, kuin nougat, joka sisältää maitoa. Em. syystä Fazer Makeiset vetää myynnistä Wienernougat-konvehdit, joiden pakkauskoot ovat 210 g, 250 g ja 400 g. Takaisinveto koskee parasta ennen -päiväyksiä välillä 3.5.2013 – 27.9.2013. Tuotteet tullaan palauttamaan myyntiin korjatuin pakkausmerkinnöin.

http://www.fazer.fi/Uutiset/Fazer_yritysuutiset/Takaisinveto-Wienernougat-konvehdit-saattavat-sisaltaa-pienia-maaria-maitoa/

Tuotteet voi palauttaa Fazerille. Lähetys on maksuton (ei tarvita postimerkkiä). Fazer hyvittää ostoksen. Yhteystiedot ovat: Fazer Makeiset / Asiakaspalaute
PL 110
00101 HELSINKI Lisätietoja: Fazer Makeiset, kuluttajapalvelu, kuluttajapalvelu@fazer.com tai puh. 09 87621.

By VictoriaMedia

Victoria Media eli Kerttu Vali on Uutisharrastaja, Uutiskissa, Vaikuttaja, Luontoaktivisti, Lukutoukka, Nörtti, Tiedonkerääjä sekä Tutkija.