Tampereen kaupunginhallitus nimitti 18.3. hallintotieteiden maisteri Kari Hakarin tilaajajohtajaksi. Hakari on koulutukseltaan hallintotieteiden maisteri. Hän on työskennellyt Tampereen kaupungin palveluksessa eri tehtävissä vuodesta 1990 alkaen, viimeksi hyvinvointipalvelujen kehitysjohtajana konsernihallinnossa vuodesta 2008 lähtien. Kari Hakari oli tiiviisti mukana Tampereen kaupungin toiminnan uudistuksessa strategiapäällikkönä ja projektipäällikkönä.

Tilaajajohtajan virka oli haettavana 16.12.2012-7.1.2013. Hakemuksia tuli määräajassa 35 kpl.

Pormestarin alaisuudessa on neljä konsernihallinnon ryhmän johtajaa, joista kolme on konsernijohtajia ja yksi on tilaajajohtaja. Tilaajaryhmä vastaa palvelujen tilaamisen valmistelusta ja suunnittelusta, tilaamiseen liittyvistä tuki- ja kehittämisprosesseista sekä lautakuntien ja niiden jaostojen toimialaan kuuluvien asioiden valmistelusta sekä viranomaistoiminnan järjestämisestä. Tilaajajohtaja vastaa erityisesti toimialueiden välisestä koordinoinnista ja yhteensovittamisesta sekä konserniedun toteutumisesta.

By VictoriaMedia

Victoria Media eli Kerttu Vali on Uutisharrastaja, Uutiskissa, Vaikuttaja, Luontoaktivisti, Lukutoukka, Nörtti, Tiedonkerääjä sekä Tutkija.