Bussiliikenteen aikatauluissa on useita muutoksia pääsiäisenä, jota vietetään 29.3.-1.4. Pyhäpäivien aikataulut kannattaa tarkistaa etukäteen Matkahuollosta. Myös liput on hyvä hankkia ajoissa sillä pääsiäinen on yksi vilkkaimmista matkustusajankohdista bussiliikenteessä.

Tarkista aikataulutiedot Matkahuollosta

Bussiliikenteen aikatauluissa on runsaasti muutoksia pääsiäisenä 29. maaliskuuta – 1. huhtikuuta. Osa vuoroista jää pyhinä kokonaan ajamatta. Sen vuoksi pääsiäisenä bussimatkaa suunnittelevan kannattaa tarkistaa päivä- ja vuorokohtaiset aikataulutiedot etukäteen Matkahuollosta.

Kaikki aikataulutiedot pyhäpäivien poikkeukset mukaan lukien löytyvät internetistä osoitteesta matkahuolto.fi. Kännykän käyttäjää palvelevat mobiiliaikataulut osoitteessa m.matkahuolto.fi. Internetsivujen aikatauluhakuun kannattaa syöttää tarkka lähtöpäivä, jotta hakupalvelu osaa huomioida mahdollisen matkustuspäivälle osuvan poikkeusliikenteen.

Aikataulu- ja hintatiedot sekä lippu- ja paikkavaraukset saa myös puhelimitse Matkahuollon asiakaspalvelukeskuksesta 0200 4000, joka on avoinna kaikkina viikonpäivinä ympäri vuorokauden. Numerossa palvelee Matkahuollon asiakaspalvelukeskus arkisin ma-pe klo 8-17. Muina aikoina ja myös pyhäpäivinä palvelunumerossa aikataulutiedusteluihin vastaa Eniro Sentraali Oy. Puhelun hinta on 1,99 €/min + pvm.

Pikavuorojen aikatauluja voi katsoa lisäksi YLE:n teksti-tv:n sivulta 440.

Osta bussiliput ennakkoon

Pääsiäinen on yksi vuoden vilkkaimmista matkustusajankohdista. Sen vuoksi pääsiäisenä matkustavien kannattaa hankkia bussi- ja paikkaliput jo etukäteen. Liput voi ostaa internetistä Matkahuollon sivuilta. Pikavuoroihin ja useisiin vakiovuoroihin voi myös varata bussi- ja paikkaliput puhelimitse numerosta 0200 4000. Puhelimitse varatut liput lunastetaan R-kioskeilta tai Matkahuollon omista toimipaikoista. Liput voi käydä ostamassa etukäteen myös paikan päältä Matkahuolloista.

Tutustu Matkahuollon palveluihin myös Facebookissa ja Twitterissä sekä Matkahuollon Kahvila -blogissa osoitteessa http://kahvila.matkahuolto.fi.

Lisätietoja:

Oy Matkahuolto Ab on suomalainen bussiliikenteen palvelu- ja markkinointiyritys, jonka pääliiketoiminta-alat ovat Matka- ja Pakettipalvelut. Matkapalvelut ylläpitää ja kehittää julkisen joukkoliikenteen matkustuspalveluja, muun muassa valtakunnallisia aikataulu- ja matkakorttijärjestelmiä. Pakettipalvelut ylläpitää ja kehittää bussiliikenteeseen perustuvaa paketinkuljetusjärjestelmää, jonka kautta paketteja voi lähettää ympäri Suomen sekä yhteistyökumppanuuksien ansiosta ympäri maailmaa. Matkahuollolla on 50 omaa toimipaikkaa. Yhdessä yhteistyökumppaneiden kanssa Matkahuollon palveluverkosto kattaa 2 000 palvelupistettä ympäri Suomen. Matkahuolto viettää tänä vuonna 80-vuotisjuhlavuotta.

By VictoriaMedia

Victoria Media eli Kerttu Vali on Uutisharrastaja, Uutiskissa, Vaikuttaja, Luontoaktivisti, Lukutoukka, Nörtti, Tiedonkerääjä sekä Tutkija.