Pirkanmaan poliisi on päättänyt esitutkinnan Ylöjärvellä tapahtuneeksi epäiltyyn lapsen seksuaaliseen hyväksikäyttöön ja virkavelvollisuuden rikkomiseen liittyvässä rikosasiassa. Tekoaikaan 11-13-vuotiaita lapsia on kuultu 22 kappaletta. Ylöjärveläinen 1962-syntynyt luokanopettaja kiistää syyllistyneensä rikoksiin. Epäillyt teot ovat tapahtuneet 2007-2012.

“Tutkintaa on suoritettu viime syksystä ja poliisi on tarkoituksella jättänyt asiasta tiedottamatta suojellakseen pienen yhteisön nuoria. On erittäin valitettavaa, että joku on katsonut asiakseen vuotaa vireillä olleesta tutkinnasta julkisuuteen. Se osoittaa täydellistä myötäelämisen kyvyn puutetta vaikeassa tilanteessa olevia nuoria, heidän perheitään ja koko kouluyhteisöä kohtaan.”

Asian esitutkintapöytäkirjat siirtyvät eräiden teknisten vaiheiden jälkeen syyttäjälle tällä viikolla. Poliisi ei tiedota asiasta tämän jälkeen.

By VictoriaMedia

Victoria Media eli Kerttu Vali on Uutisharrastaja, Uutiskissa, Vaikuttaja, Luontoaktivisti, Lukutoukka, Nörtti, Tiedonkerääjä sekä Tutkija.