Tänään klo 13 aikaan hätäkeskukseen ilmoitettiin Siilinjärven kotipalvelun toimesta kateissa olevasta 68 -vuotiaasta miehestä. Mies oli ilmoittajan tietojen mukaan aiemmin aamulla noin klo 09.00 aikaan lähtenyt taksilla Siilinjärveltä kotipaikalleen Väänälänrannantielle ja tätä ennen mies oli tiettävästi käynyt viinakaupassa. Taksi oli jättänyt ilman päällysvaatteita olleen miehen päätielle, josta mies oli lähtenyt auraamatonta tienpohjaa pitkin kohti kotipaikkaansa. Ilmoitushetkellä ei ilmoittajalla ollut tietoa huonosti liikkuvan miehen olinpaikasta.

Poliisipartio sai hälytyksen klo 13.35 ja oli paikalla Väänälänrannassa klo 14.06. Partio seurasi miehen jälkiä ja löysi kylmettyneen miehen tämän kotilaton pihapiiristä. Tämän jälkeen pelastuslaitoksen yksiköt oli nopeasti paikalla ja sairaankuljetus toimitti miehen Kuopion yliopistolliseen sairaalaan. Päihtynyt mies oli löydettäessä riisunut kenkänsä ja yllään hänellää oli vain verrytelyhousut ja pusakka.

By VictoriaMedia

Victoria Media eli Kerttu Vali on Uutisharrastaja, Uutiskissa, Vaikuttaja, Luontoaktivisti, Lukutoukka, Nörtti, Tiedonkerääjä sekä Tutkija.