Tullilaboratorion tutkimusten mukaan Inex Partners Oy:n maahantuomassa Rainbow Kanaliemivalmisteessa (120 g, 12 liemikuutiota/pakkaus) ainesosana käytetty soijaproteiinihydrolysaatti sisältää liikaa klooripropanolia (3-kloori-1,2-propandiolia). Maahantuojan mukaan soijaproteiinihydrolysaatti on aromivalmisteen ainesosa. Kyseessä on tuote-erä, jonka päiväys- ja eräkoodi on 4.7.2014/004. S-ryhmä ilmoittaa vetävänsä kyseisen tuote-erän myynnistä. Tuotetta on myyty Prisma-, S-market-, ABC-, Sale- ja Alepa-myymälöissä.

Maahantuoja kertoo, että asiakkaat voivat halutessaan palauttaa kyseisen erän tuotteet ensisijaisesti ostopaikkaan tai postimaksutta (tyhjä pakkaus/kansi) osoitteeseen: Inex Partners Oy, Asiakaspalautus 601939, PL 35, 00088 S-RYHMÄ. Ostos hyvitetään.

Lisätietoja: Inex Kuluttajaneuvonta, arkisin klo 9?13, puh. 010 76 87 322 tai rainbow.xtra at-merkki.gif : 1 kB  sok.fi.

By VictoriaMedia

Victoria Media eli Kerttu Vali on Uutisharrastaja, Uutiskissa, Vaikuttaja, Luontoaktivisti, Lukutoukka, Nörtti, Tiedonkerääjä sekä Tutkija.