Maanantai-iltana huonekaluliikkeiden noutovaraston pihalla oli sytytetty tulipalo. Tiistain ja keskiviikon välillä samalla alueella oli sytytetty kaksi samantyyppistä tulipaloa. Poliisi tutkii tekoja vahingontekoina. Palojen aiheuttamat aineelliset vahingot eivät ole kovin suuria. Tutkinnassa on saatu viitteitä siitä, että tulipaloihin voi liittyä alakouluikäisten poikien “joukossa tiivistynyt tyhmyys”.
Poliisi kehottaa Myllymäen alueella asuvien alakouluikäisten poikien vanhempia tarkkailemaan tavallista tarkemmin jälkikasvunsa tekemisiä. Jos tahallaan sytytetty tulipalo on omiaan aiheuttamaan yleisen hengen tai terveyden vaaraa tai erittäin huomattavan taloudellisen vahingon vaaraa, niin tekoa tutkitaan tuhotyönä, josta voi seurata neljä vuotta vankeutta. Poliisi muistuttaa, että tulella leikkimisen seuraukset saattavat tulla kalliiksi. On hyvä muistaa, että vahingonkorvausvastuu on myös alle 15 -vuotiailla. Lisäksi poliisi on huolissaan myös siitä, etteivät pojat satuta itseään tulen kanssa sählätessään.
Tutkittavana oleviin tulipaloihin liittyvät vihjeet tulee soittaa arkisin klo 08 – 16 numeroon 071 8737000

By VictoriaMedia

Victoria Media eli Kerttu Vali on Uutisharrastaja, Uutiskissa, Vaikuttaja, Luontoaktivisti, Lukutoukka, Nörtti, Tiedonkerääjä sekä Tutkija.