Tahdon2013-kampanja järjestää tasa-arvoisen avioliittolain tukemiseksi konsertin Tavastialla 23. huhtikuuta. Kampanja käynnistyi tiistaina 19. maaliskuuta ja keräsi ensimmäisten päivien aikana ennätykselliset 125 000 allekirjoitusta.

Huhtikuussa Suomen eturivin artistit osoittavat tukensa kampanjalle. Tavastialla järjestettävässä konsertissa on tarjolla monipuolinen kattaus kotimaista musiikkia. Esiintymässä nähdään PMMP, Scandinavian Music Group, Pariisin Kevät, Kerkko Koskinen Kollektiivi, Anna Puu, Reino Nordin, Roope Salminen & Koirat, Olavi Uusivirta, Pola Ivanka ja Timi Lexikon. Konsertissa kuullaan myös suomalaisen rap-artisti Timi Lexikonin kampanjalle tekemä tunnuskappale “Yhteensovitaan”. Konsertin juontavat Krisse Salminen ja Riku Nieminen.

Tukikonsertin järjestämisestä ovat vastanneet kampanjan tukikonserttipäälliköt Julia Stenroos ja Aino-Maria Paasivirta. Päälliköiden mukaan konsertin suunnittelu on ollut työlästä, mutta antoisaa. Konsertti on herättänyt musiikkirintamalla päälliköiden mukaan paljon kiinnostusta.

– Harmiksemme jouduimme jopa kieltäytymään joistakin tarjouksista, kun tilaa esiintyjille ei yksinkertaisesti enää ollut, Stenroos kertoo.

– Kaikki artistit ja tekijät ovat olleet todella innolla mukana. Hienoa huomata, että niin moni on ollut halukas auttamaan ja osallistumaan, Paasivirta lisää.

Päälliköt uskovat konsertin olevan loppuunmyyty. Lippuja on mahdollista ostaa Tiketistä 22. maaliskuuta klo 9 alkaen. Päälliköt toivovat konsertista muodostuvan lämminhenkinen ja iloinen tapahtuma.

– Konsertissa niin tutut kuin tuntemattomatkin voivat kohdata toisensa tärkeän asian äärellä – ja nauttia ennen kaikkea hyvästä musiikista, päälliköt toteavat hymyssä suin.

INFO:

Tahdon2013 Tukikonsertti, K-18

23.4. Tavastia, Helsinki (Ovet klo 19)

Liput 25 euroa, Tiketti 22.3. klo 9 alkaen

By VictoriaMedia

Victoria Media eli Kerttu Vali on Uutisharrastaja, Uutiskissa, Vaikuttaja, Luontoaktivisti, Lukutoukka, Nörtti, Tiedonkerääjä sekä Tutkija.