Porilainen vuonna 1923 syntynyt vanhus joutui tänään ryöstetyksi Sampolan kaupunginosassa Porissa. Naisen kimppuun oli käynyt tuntematon mieshenkilö Hillervontiellä sijaitsevan kerrostalon pihassa. Tapaus sattui noin klo 10.15.

Mies oli tarttunut vanhuksen laukkuun ja kaatanut tämän maahan. Nainen oli saanut kaatuessaan vammoja ja sairaankuljetusyksikkö kuljetti hänet terveyskeskukseen. Anastettu laukku oli väriltään sininen ja pienistä paloista koottu. Ryöstäjä oli hoikkarakenteinen nuori mies, joka oli pukeutunut tummiin vaatteisiin.

Poliisi toivoo tapauksen selvittämiseksi yleisön apua. Tapauksen nähneitä tai siitä muuten jotakin tietäviä pyydetään ottamaan yhteyttä Satakunnan poliisilaitokseen,

puh. (02)6237654

By VictoriaMedia

Victoria Media eli Kerttu Vali on Uutisharrastaja, Uutiskissa, Vaikuttaja, Luontoaktivisti, Lukutoukka, Nörtti, Tiedonkerääjä sekä Tutkija.