Keskustan kansanedustaja Antti Rantakangas

Keskustan kansanedustaja Antti Rantakangas ennustaa SDP:lle vaikeita aikoja. Hänen mielestään ei tarvitse olla kummoinen sammakkomies ennustaakseen, että SDP:tä odottaa tulevissa vaaleissa kaikkien aikojen murskatappio.

Rantakangas muistuttaa tiedotteessaan, että SDP kävi viime eduskuntavaaleihin vastustamalla tasaveroja, lupaamalla reippaasti lisää rahaa peruspalveluihin ja torjumalla Euroopan kriisimaiden tukemisen.

– SDP on joko pettänyt nämä lupaukset tai täydellisesti epäonnistunut niissä, hän syytti.

Rantakankaan mielestä SDP:n johdolla korotettiin arvonlisä- ja energiaveroja. Hän laskeskeli, että “petos” tuplaantui, kun hallitus nosti kehysriihessä sähköveroa tavalla, joka laittaa jo valmiiksi korkeiden elämisen kustannusten kanssa kamppailevat entistä ahtaammalle.

– Johtavien demaripoliitikkojen puheet oikeudenmukaisuudesta kuulostavat lähinnä irvokkailta.

STT

By VictoriaMedia

Victoria Media eli Kerttu Vali on Uutisharrastaja, Uutiskissa, Vaikuttaja, Luontoaktivisti, Lukutoukka, Nörtti, Tiedonkerääjä sekä Tutkija.