Poliisi sai perjantaina klo 18.50 ilmoituksen Joensuun Enon Ahotiellä yksityisasunnossa tapahtuneesta puukotuksesta. Paikalle tullut poliisipartio löysi asunnosta 1990 syntyneen paikkakuntalaisen naisen, jota oli lyöty puukolla kylkeen. Nainen toimitettiin ensiavun jälkeen ambulanssilla sairaalaan. Hänen vammansa ovat vakavia, mutta eivät hengenvaarallisia. Asunnon pihamaalta poliisi tavoitti 1975 syntyneen, niin ikään paikkakuntalaisen miehen, joka alustavassa puhuttelussa myönsi lyöneensä naista puukolla. Mies otettiin kiinni epäiltynä tapon yrityksestä ja hänet pidätettiin lauantaina. Tapahtuman tutkinnan yhteydessä poliisi otti kiinni Enosta myös 1968 syntyneen enolaismiehen. Tämän epäillään aiemmin viikolla pahoinpidelleen törkeällä tavalla puukotuksesta epäiltyä miestä.

By VictoriaMedia

Victoria Media eli Kerttu Vali on Uutisharrastaja, Uutiskissa, Vaikuttaja, Luontoaktivisti, Lukutoukka, Nörtti, Tiedonkerääjä sekä Tutkija.