Ovilla kiertävät, vitsoja palkkaan vaihtavat virpojat ovat joutuneet väkivallan kohteeksi, kerrotaan Helsingin poliisista. Viime vuonna poliisi sai muutaman rikosilmoituksen virpojiin kohdistuneesta väkivallasta.

– Kyseessä on enemmänkin väkivaltainen käyttäytyminen eikä niinkään seksuaalisviritteinen toiminta. Virpojiin on käyty käsiksi tai heitä on puristeltu. Esimerkiksi lyömistä ei sen sijaan ole ollut, sanoo rikosylikomisario Juha Laaksonen.

Varsinais-Suomen poliisilaitos puolestaan muistuttaa, ettei lapsia pitäisi päästää sisälle vieraiden asuntoihin, ja että vanhempien olisi syytä kiertää ovia ainakin nuorempien lasten kanssa. Rikosylikomisario Laaksonen pitää hyvänä, että vanhemmat tietäisivät suurinpiirtein, kenen kodeissa lapset käyvät virpomassa.

By VictoriaMedia

Victoria Media eli Kerttu Vali on Uutisharrastaja, Uutiskissa, Vaikuttaja, Luontoaktivisti, Lukutoukka, Nörtti, Tiedonkerääjä sekä Tutkija.