Jyväskylässä Vapaaherrantiellä Mini-Manin kohdalla on tapahtunut 23.3.2013 noin kello 14.30 aikaan henkilöauton ja polkupyöräilijän välinen liikenneonnettomuus, jossa polkupyöräilijä on menehtynyt välittömästi törmäyksessä saamiinsa vammoihin.

Vuonna 1942 syntynyt, yksin liikkeellä ollut mieshenkilö on ajanut henkilöautolla Taulumäen suunnasta ja törmännyt Mini-Manin kohdalla suojatiellä/pyörätien jatkeella polkupyörällä ajaneen, Vapaaherrantietä ylittäneen, vuonna 1976 syntyneen miehen päälle. Polkupyöräilijä on tullut henkilöauton ajosuunnasta katsottuna vasemmalta Seppälän suunnasta. Henkilöauton etuosa on törmännyt polkupyörään, jonka seurauksena polkupyöräilijä on iskeytynyt auton tuulilasiin.

Poliisi tutkii tapausta liikenneturvallisuuden vaarantamisena ja kuolemantuottamuksena

By VictoriaMedia

Victoria Media eli Kerttu Vali on Uutisharrastaja, Uutiskissa, Vaikuttaja, Luontoaktivisti, Lukutoukka, Nörtti, Tiedonkerääjä sekä Tutkija.