Noin 20-vuotias mies riehui kotonaan tiistai-iltana kello 20 aikaan Lahdessa. Sekavassa tilassa ollut mies poistui kotoaan isohko veitsi mukanaan kaupungille. Pian lähistöllä ollut poliisipartio havaitsikin keskellä tietä vastaantulevien kaistalla kävelevän miehen Hämeenlinnantiellä.

Partio pysäytti kolmekaistaisen tien liikenteen ja alkoi käskyttää miestä. Partion havaitessaan mies otti veitsen esiin jä lähti kohti konstaapeleita. Mies ei välittänyt pysähtymis-eikä veitsenpudottamiskäskyistä, vaan käveli uhkaavana kohti konstaapeleja. Toinen konstaapeli ampui muutaman metrin päähän tullutta miestä kohti etälamaannuttimella.

Mies ei ilmeisesti saanut sähköiskua, mutta säikähti lamaannuttimen nuolia niin, että tiputti astalonsa. Miehelle laitettiin käsiraudat ja hänet toimitettiin Päijät-Hämeen keskussairaalaan aiempien vammojensa takia (hän oli ilmoitustietojen mukaan syönyt lasia kotonaan).

Miestä epäillään virkamiehen väkivaltaisesta vastustamisesta.

By VictoriaMedia

Victoria Media eli Kerttu Vali on Uutisharrastaja, Uutiskissa, Vaikuttaja, Luontoaktivisti, Lukutoukka, Nörtti, Tiedonkerääjä sekä Tutkija.