Palvelualojen ammattiliitto PAMin puheenjohtaja Ann Selin

Palvelualojen ammattiliitto PAMin puheenjohtaja Ann Selin pitää valitettavana SOK-yhtymänilmoittamaa 270 henkilön vähennystarvetta. Hän odottaa yhtiön toimivan vastuullisesti ja hoitavan neuvottelut niin, että irtisanomisilta vältytään.

-S-ryhmä tekee erinomaista tulosta ja myynti kasvaa joka vuosi. Ei ole mitenkään mahdollista, että näin menestyvä yhtymä irtisanoo työntekijöitään, vaikka toiminnan muutostarvetta olisikin. Kaikille on löydyttävä S-ryhmästä työpaikka yt-neuvottelujen jälkeenkin, sanoo Selin.

S-ryhmä sanoo vastuun kantamisen ihmisistä olevan yksi heidän arvoistaan. Selin haastaa yrityksen toimimaan vastuullisesti myös käytännössä.

-Yritys, joka korostaa vastuullista toimintatapaa joutuu sen myös käytännössä todistamaan. S-ryhmän on nyt hoidettava yt-neuvotteluterityisen vastuullisesti. Odotan, että työntekijät ja heidän edustajansa pääsevät aidossa yhteistoiminnassa etsimään ratkaisuja ja vaikuttamaan päätöksiin, toteaa Selin.

By VictoriaMedia

Victoria Media eli Kerttu Vali on Uutisharrastaja, Uutiskissa, Vaikuttaja, Luontoaktivisti, Lukutoukka, Nörtti, Tiedonkerääjä sekä Tutkija.