Antifeminismi liittyy rasismiin, islamofobiaan ja radikaaliin islamiin. Näin toteaa norjalainen Are Saastad, joka on koostanut aiheesta Pohjoismaiden ministerineuvoston julkaiseman raportin. Siinä on kymmenen toimintaehdotusta, joilla voi torjua äärioikeistolaiseen ja antifeministiseen liikehdintään kytkeytyvää väkivaltaa ja häirintää. Raportti on pääosin norjankielinen, mutta ehdotukset ovat myös englanniksi. Suomesta mukana ovat Cristian Norocel ja Katariina Mäkinen.

Verkkojulkaisu “Hvordan motarbeide antifeminisme og høyreextremisme” löytyvät täältä:

http://www.norden.org/fi/ajankohtaista/uutiset/kymmenen-ehdotusta-antifeminismin-ja-aeaerioikeistolaisuuden-torjumiseksi

By VictoriaMedia

Victoria Media eli Kerttu Vali on Uutisharrastaja, Uutiskissa, Vaikuttaja, Luontoaktivisti, Lukutoukka, Nörtti, Tiedonkerääjä sekä Tutkija.