Fazer lahjoittaa pääsiäisviikolla yhteensä 50 000 Mignon-munaa hyväntekeväisyyteen sekä suklaanystäville Helsingin Karl Fazer Cafén pääsiäistempauksessa.

”Mignon-muna on rakastettu pääsiäisherkku, joka saapui suomalaisten huulille jo vuonna 1896. Yrityksen perustaja Karl Fazer toi tuoteidean Saksasta”, kertoo Fazer Brands Suomen toimitusjohtaja Tom Lindblad.

Käsintehdyn Mignon-munan viehätys perustuu edelleen aitoon kananmunankuoreen ja herkulliseen mantelipähkinänougat-massaan.

Fazerin kukko toivottaa tervetulleeksi Kluuvikadulle

Fazerin 100-vuotisjuhliin 1991 valmistunut upea Kukko-patsas tervehtii Kluuvikadulla kaupunkilaisia. Tänä vuonna kukko munii suklaanystäville: Fazer toivottaa tervetulleeksi hakemaan Mignon-munia maksutta Kluuvikadun Karl Fazer Cafén edustalta pääsiäislauantaina 30.3.2013 klo 10 – 18 välisenä aikana.

”Fazer lahjoittaa pääsiäisviikolla Mignon-munia erilaisiin hyväntekeväisyyskohteisiin. Näitä ovat muun muassa yliopistollisten sairaaloiden lastenklinikat ympäri maan, SOS-lapsikylät, HelsinkiMissio, Veikko ja Lahja Hurstin Laupeudentyö sekä Vantaan ja Helsingin kaupungin vanhainkodit”, kertoo Tom Lindblad.

Tuotannossa käyneen inhimillisen erehdyksen takia Fazer-kukko muni täksi pääsiäiseksi pieniä määriä maitoa sisältäviä Mignon-munia. Kaikki tuotteet tarroitettiin pikimmin varoituksella ”saattaa sisältää maitoproteiinia ja laktoosia”.

Fazer pyytää maitoproteiinille allergisia kuluttajia ja laktoosi-intolerantikkoja välttämään tänä vuonna Mignon-munien nauttimista varmuuden vuoksi johtuen tuotteiden mahdollisesti sisältämästä maidosta ja laktoosista. Muille tuotteet ovat turvallisia.

By VictoriaMedia

Victoria Media eli Kerttu Vali on Uutisharrastaja, Uutiskissa, Vaikuttaja, Luontoaktivisti, Lukutoukka, Nörtti, Tiedonkerääjä sekä Tutkija.