Tänään 18:n jälkeen kaksi henkilöautoa törmäsivät Valtatie 12:n ja Soramäentien risteyksessä Hollolassa Salpakankaalla. Toinen autoista ajoi Valtatietä 12 länteen Lahdesta Tampereen suuntaan. Toinen autoista oli kääntymässä Soramäentieltä vasemmalle Lahden suuntaan. Tapahtumapaikan risteyksessä oli valo-ohjaus toiminnassa. Kääntyneen auton naiskuljettaja jäi puristuksiin auton sisään kolarin seurauksena. Pelastushenkilökunta irroitti kuljettajan autosta ja hänet vietiin Päijät-Hämeen keskussairaalaan. Kääntyneessä autossa oli lisäksi kolme matkustajaa, jotka vietiin myös tarkastettavaksi sairaalaan. Myös toisessa autossa olleet kolme miestä vietiin sairaalaan tarkastettavaksi. Autot vaurioituivat törmäyksessä lunastuskuntoon. Onnettomuuspaikka ruuhkaantui tunnin ajan. Poliisi tutkii onnettomuuden syytä.

By VictoriaMedia

Victoria Media eli Kerttu Vali on Uutisharrastaja, Uutiskissa, Vaikuttaja, Luontoaktivisti, Lukutoukka, Nörtti, Tiedonkerääjä sekä Tutkija.